Om oss

Om oss

Om oss

reTyre er et varemerke under Technium AS som ble stiftet med visjon om å bli et "house of innovations". reTyre-reisen startet i 2015 da den første prototypen med festemekanisme ble utviklet. Etter to år med grundig utvikling og testing ble det gitt patent, og alfa-versjonen av dekket ble lansert.

Siden da er 5.500 solgt, og vi fikk med oss noen av de største sportskjedene i Norge. Den vellykkede lanseringen har resultert i en videreutvikling av systemet og vi er idag stolte over å ha 3. generasjon klar for marked.

 

 

Vær anderledes

reTyre har ingen intensjon om å bli lik resten, men å være anderledes på en smart måte. Ved å være nyskapende i ikke bare hva vi gjør, men hvordan vi gjør det, vil reTyre bli et referansepunkt for innovasjon. Over noe annet verdsetter reTyre det innovative og fryktløse entreprenørskapet. Hos reTyre omfavner vi også følgende verdier:

  • Bærekraft og sosial forpliktelse
  • Villighet til å lære, forbedre oss og finne nye måter å løse utfordringer på
  • Mot til å tenke stort, til å være modig og til å nekte status quo

 

Vår visjon

Vår visjon er å gjøre livet enklere og forbedre brukeropplevelsen for syklister gjennom innovative og brukervennlige dekkløsninger. Vi tar sikte på å bli et internasjonalt dekkselskap og det ubestridte go-to-merket for modulære dekksystemer, med en sterk og klar global merkeidentitet.

 

 

Vår misjon

reTyre er et premium dekkselskap som gir gode, innovative og latterlig brukervennlige modulære dekkprodukter for et globalt marked. Hos reTyre utfordrer vi status quo i bransjen - og nekter å gjøre hva alle andre gjør, bare fordi det er enkelt.

Vårt oppdrag er å utfordre hva dekk er, hva dekk kan gjøre (for deg) og å perfeksjonere hvordan et dekk kan forbedre din opplevelse. Ved å tilby skreddersydde løsninger for flere markedssegmenter, opererer effektivt og overgår forventningene til våre kunder og partnere - vi tror vi kan skape et paradigmeskifte for hele verdikjeden.

"Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt mer tid. " - Dag Otto Lauritzen